Gamma

Här nedan kommer eleverna att presentera sig för dig som läsare. Eleverna har gått i svensk skola mellan nån vecka till ett par månader. Skriv gärna positiva kommentarer längst ner på denna sida.

Hej!
Jag heter Tasnim.
Jag kommer från finland.
Jag talar finska,arabiska,engelska lite svenska och franska.
Min familj består av 3 barn,pappa och mamma.
Mina intressen är karate/taekwondo,åka skridskor,simma,åka skidor och läsa bok.
Jag har varit i Sverige 4 månader.
Jag bor i Märsta(Valsta).
Första dagen när ja kom till sverige jag var nervös för att jag kunde inte svenska.

Hej !
jag heter Abbas.
Jag bor i Sverige.jag har bott i Sverige i ett år.
Jag talar persiska och lite svenska. Min familj består av bara jag.      jag är ensam.
Jag tycker om fotboll .

Hej!
Jag heter Minjun. Jag kommer från Kina. Jag kan pratar kinesiska,lite svenska, lite engelska. Efter 12 dag jag ska blir 15 år. Jag har bott i Sverige 1 år och 2 månad. Mina familj består av en pappa och en mamma ,de heter Zhanyang och Shaoqing och min syster som heter Minhui. Jag bor i Sverige med min familj. Jag var jätte saknar min mormor ,kusin och kompisar. Mina intressen är sjunga,spela basket,fotografera och simma. I framtid jag vill blir en lärare eller veterinär.
Första gånger jag kom till Sverige. Jag känner Sverige är en fint land med kallt i vinter,och svensk var jätte snäll. Jag tycker Sverige! ( mitt hemland också.)

Hej!
Jag heter Asad.
Jag är 13 år.
Jag kommer från Afghanistan.
Jag bor i Märsta.
Mina intressen är sport t.ex. Fotboll,simma och så vidare.
Jag kan tala lite svenska ,lite engelska ,dari och persiska.
Min familj består av en bror bara.
Jag har varit 1 år i Sverige.
Det var en gång som vi åkte till Gröna Lund och jag skulle åka berg-och dalbana och jag skulle filma men jag blev red för att det åkte så snabbt .😂😂😂

 

Hej
Jag heter Hamse
Jag är 16 or
Jag föddes i Enköping i Sverige
Men mamma och pappa kommer från
Somalian. När jag var sex år flyttade vi till
Egypten. Jag började grundskolan på
Abayanskolan i Kairo .
Vi läste NO,SO,engelska,arabiska och Matte.
12 augusti 2016 flyttade vi till Sverige. Min
hobby är spela fotboll.
Min favorit mat är burgare.

Hej!
Jag heter Jacqueline, jag är 16 år, jag kommer från El Salvador, jag har bott i Sverige 6 monader, jag kan prata Spanska, Engelska, och lite Svenska, Jag mår bra i det här landet, jag bor med min familjen i Sverige, jag har en lite bror han heter Levi, Min mamma heter Nadya och min pappa heter Edgar, jag saknar alla mina vänner,stränder,maten, från mitt hemland, Minna intressen är att fotografera, gå ut med mina vänner, spelar fotboll och simma, I framtiden vill jag arbeta med inredningsarkitekt eller professionell fotografering.
Första gånger jag kom till Sverige det var förra året semester
Jag gillade det också, jag gillade arkitekturen klimatet var allt en bra resa när jag kommer tillbaka till mitt land och i år resa att stanna och bor i Sverige är en stor upplevelse att jag lever jag vilja veta länder och deras kultur.

Hej ,
Jag heter Rahim. Jag är 16år gammal .Jag kommer från Afghanistan till Sverige .Jag har fyra syskon, tre bröder en syster .Mina bröder som heter Nasim ,Mohammad och Karim .Min syster som heter Sohila .
Jag kom med min lilla bror till Sverige.Jag saknar för min familje altid mer och mer för min mor ❤️.Det var tjugoandra oktober förre året som jag kom till Sverige då jag har bott ett år i Sverige .Jag tycker om spela fotboll och Tekvando. Jag gillar dricka te så mycket.Jag vill bli en ingenjör som kan bygga så fina hem.Jag vill bygga en hem för min mor kan bo där som hon vill ,för detta måste jag studera hårt, då Jag måste göra det i framtiden.första dagen att jag kom till Sverige ,jag visste inte något om det land,men nu jag vet allt om Sverige .Så på den där tiden som jag var där sa jag till mej själv jag är här för att jag ska kämpa för en bättre framtid för mig och min familj .Jag vill göra det och bara studera ,studera för att jag vill bli som jag vill .Jag vet att jag kommer att lyckas eftersom mors bön med mig altid.

Jag heter Rhyke James. jag kommer i från felipenerna. Jag är 14 år. Jag kom i Sverige på nästan 1 år. Jag kan tala engelska lite svenska felipinska och cebuano. Min familj är i felipenerna men vi är splittrad familj darför att när jag gift ta sig jag vill inte att min familj ska splittrad.Jag har 1 syster och jag har 2 broder. Jag har en fint mamma hon heter Jeizel och fint mormor hon heter Susanna. Jag saknar i mitt hemland for att jag har syskon där jag har många cusin och många kompisar. Mina intressen är spela basket och göra expirement. När jag blir stor och klar på skolan jag vill att jobba med engeneer.

Jag heter Mansour jag är 15år.
Jag kommer i från Afghanistan.
Jag har bott i Sverige 1 år.
Min familj är 5 person som heter Mahmoud /Nafise / Sonija och Sara.
Bara jag bor i Sverige min familj bor i Afghanistan.
Jag saknar min familj.
Jag tycker att fotbal/ slöjd och läse bok.
Jag vill fotbal spelar.
Första gång jag var glad för att jag kan go till skolan.

Jag heter Stilli .Jag är 16 år. Jag kommer från mongoliska. Jag har bott i Sverige i 11 månad. Jag har en lila syster. hon heter Undral. och min mamma pappa
som heter Nars och Oyunbayar. jag bor i Sverige med min familj.Mina intressen är bilkörning, simning, och spela basket och fotbal. Jag vill först go mongoliska och till baka Sverige. min mamma och pappa professionell läkare.

Hej ! jag heter Mohammad. Jag född i Afghanistan . Nu bor jag i Sverige ganska ett år. Jag är 15 år och pratar jag dari. Jag har fyra syskon . Första dagen som jag var i Sverige var jag mycket yr i huvudet för att jag kunde inte prata och det var jätte jobbet. Men nu kan jag prata svenska .jag älskar att spela fotboll och jag jag är bar på schack . I mitt land hade vi inte så mycket grejer för plugga och där var inte trygg Men nu jag vill kämpa för min framtiden . Jag saknar mi familj speciellt min Mamma ❤️.Just nu bor jag med min bror i en familj och de hjälper mej mycket . Och jag har en Godman och han också hjälper mej . Och jag har bästa lärare som heter Charlie och hon är inte bara min lärare utan att hon är en väldigt bra kompis för mej .Jag vet inte fortfarande får jag och min bror stanna i Sverige eller inte . Men i alla fall jag kommer kämpa för min framtiden .Det här är mitt mål jag vill bli en fantastisk människa och hjälpa till de ändra människor som behöver hjälp.

Jag heter ruta.jag är 15 år.jag kommer från Eritrea. Jag taler tigrinya,arabiska och lite engelska.jag har bott i Sverige fem månader och jag bor med min familj.min familj består åtta personer. Min pappa heter zekarias och min mamma heter rgat.jag har sex syskon,tre pojke och tre flicka som heter Siem,feruz,natnael,abel,yosan och simona.(jag mycket saknar min hemland)mina intressen är studerar.når jag kommer ung jag vill arbeta ingenjörns .första jag såg Sverige från hög och naturen var så vacker.

Hej
Jag heter Salim. Jag kommer från syrien. Jag är 13 år gammal.jag har 4 systrar mamma och pappa. Jag tycker om att simma och spela fotbal.                                                                                                                                   Hur känar jag mig när jag kommer till svergie första dag?  När jag kommer till sverige jag bli lädssen för att min pappa säg till mig att kanske att vi ska inte gå tillbacka till min land. Jag bli arg och lädssen. När vi gick till cammp jag bli bättre. Det finns en skola bredvid cammpen jag gick det sen finns en kella han bli min kommpis. sen jag flitta jag gick i skolan när de pratar med mig jag förstår inte sen de lära mig och jag tacka de för att de är mycke snäll❤️sen kommer jag till märsta jag är jatt glad för att jag har mycke kommpisar (Jag såknatt dig mitt land 😞😞jag ska till min land när jag bli 20 år). Tack sverige älska dig

Jag heter Hossein och är 15 år.
Kommer från Afghansistan.
Har bott i 1,3 år här i Sverige.
Talar Dari och Svenska.
Min familj är 5 personer.
Är ensam.
Mina intressen är att rappa.
Jag vill bli bilmekaniker.
Första gången som jag såg Sverige, sa jag
-OH ÄNTLIGEN SVERIGE,, eftersom jag var skittrött.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"] Mitt första minne i Sverige