Omega

Här presenterar sig eleverna för dig. De har gått i svensk skola från nån vecka till ett par månader. Gilla gärna sidan!

 

Hej, jag heter Mohsen. Jag är 16år. Jag kommer från Afghanistan . Jag har bott i Sverige 1 år. Min familj som bor i Iran består av min mamma och pappa och fyra syskon.Jag född i Afghanistan. Jag pluggade fyra år innan jag kommer till Sverige och nu srtuderar jag på Valsta skolan . Just nu bor jag i en persisk familj . Första dagen som jag var i Sverige det var kul men nu är inte så bra för att jag väntade ett år för uppehåll och jag vet inte får jag var kvar i Sverige eller inte. Jag saknar min familj❤️och hoppas att träffa de igen.

Jag heter Roger 👍. Jag är 15 år 👦. Jag kommer från Venezuela 🇻🇪. Jag pratar Spanska, Engelska, lite Arabiska och mycken lite svenska 🙃. Min familj är 5 personen, min mamma Cecilia 👩, min pappa Andre👨, min bror Chris 👦, min syster Najat 👧 och min kusiner Issa 👱. Jag gillar att spela tv-spel 🎮 🎧 och spela piano 🎹 🎼. Jag bor i Märsta 🚈. När jag kom till Sverige jag trodde att allt skulle förändras drastiskt…jag var inte fel.

<(* )
/( )\
/ \

Hej! Jag heter Asma. Jag kommer från Somalia. Jag är 14 år gammal Jag pratar somaliska och svenska. Jag bot i Sverige ett och ett halvt år. Min familj är 12 personer. Jag har 10 syskon, 5 bröder och 5 systrar. Min bror jobbar och min mamma och mina syskon går på skolan.

Jag heter Jakob jag 15 år gammal jag bott ett år jag kommer ifrån Afghanistan. Jag bor ensam. Mina föräldrar bor inte tillsammans Min pappa, Eaztullah, bor i Iran. Min mamma, Sidika, bor i Afghanistan med min syskon. När jag kom till Sverige. Gillade och glad blev. Därför jag kan läser och kan gå skolan och kan ha en ljus framtid. Mina för hoppning är att jag alltid kan tjäna folket

Hej.  Jag hetar Dawood jag bor i Märsta. Jag kommer 14 monader sedan i Sverige jag kommer forma Afghanstan jag giller fotboll Jag går till ABF en monader sen börjar man skolan jag gillar Svenska English mate idrott och hemkunskap.

Jag heter Kamaal jag kommer från Somalia jag är nästan 16 år gammal. Jag bor i Sverige 2år i Märsta.Jag har en familj med två broder och fyra sistarar. Min mamma går SFI och mina syskon går i skalan. Jag vill i framtiden blir tanlekare. När jag kom till Sverige det var sommar ☀️.Jag känner Liten kalt Jag gillar fotball⚽️.

Hej!
jag heter Lotfullah jag kommer iföran Afghanistan min familjen i Afghanistan jag bor ensam i Sverige. jag har två systar och tre bror jag saknar mitt familjen jag är i Sverige jag är mycket glad för att jag gäller inte krig jag gäller säkerhet jag kom tio månad sen i Sverige jag vill i framtiden blir mekaniker.

Hey!
jag heter Yoseph. Jag kommer från Ethiopian. Jag är 15 är gammal. Jag gillar Matte och No. Jag här en bror . Jag här en pappa som jobbar på pilot i Sverige. Han flyger USA, Kanada Asien om jag bli store jag vill bli pilot i Sverige. Jag kan prata Svenska och Englska. Jag här family i Sverige dom kommer från Sverige. Och jag här family i Kanada dom kommer från Kanada.
Min första dagen i Sverige var mycket bra det var snö . Och det var min pappa bror syskon dom var flygplats och det var mycket bra.

Jag heter Adna jag kommer frånSomalia.talar
somaliska.
Jag är 16 år.
Jag bott i Sverige 1 år.
Mina familj är 12 personer. Min mamma heter
Halima, och mina syskon heter
Khalid,shadiya,asma,asiya,Salman,sakriye,subar
,sahm,Huda,Mustafe,
Mina intressen är att vi skrev och Läsa.
När jag kom till Sverige det var sommar men jag
gillar vinter.

Jag heter Mustafe
jag kommer från somlia jag talar somaliska
och svenska jag är 14 år
jaghar bott i sverige ett år
Jag bori marsta
Min familj av elev barn som heter khlid super sakariye
salma sihaam shadiya Huda
och Asiya jag mamma och en pappa
de heter halima och Abdirahman
Jag bor i Sverige med min familj
jag kan inte säga att jag saknar något hemland
mina fotboll
Nör jag kom till Sverige var
sommar jag gläd sommar

Jag heter Shamso. Jag är nästan 16 år. Jag kommer från Somalia. Jag pratar somaliska och svenska. Jag bott i Sverige 1 år. Mina familj är 5 personer. Min Mamma heter Aisha, mina syskon heter Ahmed, Abdijaliil, och Halima. De går i Arlanda skolan. Jag saknar med mina kompis. Mina intressen är simma. När jag kom till Sverige det var sommar. Jag gillar sommaren.                                                                                Jag saknar min kompis, som heter Sahra. Vi gick i samma skolan och läste Quran. Hon var trevlig och snäll person. Jag känner mig lycklig när jag var henne. Hon har lång hår, och fint ansikte. Hon har bodde sin familj.

Mitt namn är Kashif. Jag är 15 år. Jag kommer från Pakistan !. Jag har bott i Sverige i 5month.I har en mamma och en pappa.Jag bor i Märsta med min familj. I framtiden vill jag arbeta som en ingenjör. Första gången jag kom till Sverige jag känner bra. Jag gillar fotball .jag är intresserad av experiment.

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]